torstai 23. heinäkuuta 2015

324 +/- karkauspäivä

Pitkän vatvonnan ja soutamisen ja huopaamisen ja kaiken maailman arpomisen jälkeen perustin blogin, jossa tuumailen häihin liittyviä asioita, ajatuksia ja tunteita. Sitten poistin sen blogin, koska se ei tuntunut hyvältä. Sitten taas vatvoin, soudin ja huopasin, heitin noppaa ja otin yhteyttä shamaaniin. Ja tässä sitä ollaan. Pääsääntöisesti siksi, että vihdoin viimein sain yhdistettyä tämän blogin muiden blogieni joukkoon. Ei ollut helpoin homma, vaan työn ja tuskan takanaa - vanhat salasanat ja sähköpostiosoitteet olivat kadonneet mielen sopukoista vihreämmille niityille.

Miksi päädyin raapustamaan hääsuunnitelmia julkiseen muotoon? Eihän niitä kuitenkaan lue kuin äiti. Ehkä anoppi, jos joskus viinilasin jälkeen satun mainitsemaan blogin olemassaolosta. Sisko, jos ennättää; joku muu perheen jäsen jos hoksaa. Puoliso, jos muistaa. Mutta pääsääntöisesti minä itse, vuoden, kahden tai viiden päästä. Silloin hävettää, ehkä. Tai sitten naurattaa, kuten nyt aiemmat blogini ulkomaankomennuksilta.

Tuskin kirjoitan jokaista tunnetta, ärsytystä tai muuta. Mutta ehkä kirjoitan ne, mitkä pitää juuri siinä hetkessä pukea sanoiksi. Ehkäpä juuri ne tunteet on ne, mitkä ansaitsevatkin tulla kirjoitetuksi. Se, pitääkö tämä blogi sisällään jatkossa vain häihin liittyvää höpinää, jäänee vielä arvoitukseksi. Siitä se kuitenkin lähtee liikkeelle.

No kukas minä sitten olen, jos sinä, lukija, et satu olemaan oma äiti ole joka tuntee minut sen 27 vuoden takaa. Olen se, joka kertoo itsessään noissa kahdessa muussa blogissa, tutustu. Tällä hetkellä olen kesän 2016 morsian, tuleva rouva "puolisoni sukunimi". Tällä hetkellä elämäni koostuu häiden suunnittelusta, ja herra "puolisoni sukunimi" kanssa arjen ja juhlan elämisestä. Tai ei niitä voi erottaa, arki on juhlaa ja juhla on arkea. Tähän pyritään.

Jahka kirjoituskärpänen puraisee, kerron enemmän missä mennään ja miten tähän asti on päästy. Nyt lähden hakemaan tuon herra "puolisoni sukunimi" työmaalta, ja lähdemme nauttimaan tästä illasta. Onhan kuitenkin torstai 23. päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti