lauantai 15. elokuuta 2015

Häätarpeita

Jos häitä järjestäessä pitäisi hankkia pappi ja kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu, bestman ja kaaso, sormus ja esteettömyystodistus, olisin tyytyväinen. Tykkään järkätä meidän häitä, mutta voi että on paljon muistettavaa! Tällä hetkellä käyn kauppaa vesikarahveista Facebookin kirpputorilla. Siis vesikannuista pöytiin. Vesikannut! Nekin pitää muistaa!

Mitä kaikkea pientä yksityiskohtaa häissä sitten pitää olla? Olen suhteellisen suurpiirteinen ihminen, ja olen aina ajatellut, että kukaan ei kuitenkaan muista häistä jotain helvatin serviettejä. Vaan nyt kun suunnittelen omiani, niin kyllä niillä muuten on merkitystä! Äitini haluaa ehdottomasti, että häissämme on kirjaillut servietit, ja niin tuo puolisokin ajatuksesta innostui. Ja onhan se kiva, olen lämmennyt ajatukselle.

Mites sitten leikit, pelit ja sen sellaiset? Puheita toivon häihini - äitini ainakin puhuu, siskoni on uhonnut, kaasoilta toivon sanan tai kaksi (viinilasillisen tai kahden(toista) jälkeen), anopilta ja apelta sana, ehkä myös bestmanilta. Lisäksi meille tulee hääbingo hyytävän hyvine yksityiskohtineen. On meillä myös maailman parhaat palkinnot, ainakin pääpalkinto. Hääkimpun sekä sukkanauhan heitot meille tulee, ehdottomasti - tästä en jousta! Häätanssi, kakunleikkuu, tietenkin ohjelmassa.

Ja ne pirun vessakorit....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti