perjantai 7. elokuuta 2015

Sormusta mä metsästän... Tahdon saada suuren... Puoliso pelkää pirusti....

Viime aikoina hääsuunnittelussa ei ole sen suuremmin muuta tapahtunut, kuin sormuksen metsästystä. Tähänkin syynä on useissa koruliikkeissä pörräävät alet. Mitään ei vielä ole ostettu, mutta tyyleissä yritetty päästä jonkinsortin päätelmään. Mutta voi - ei ole helppoa! Olen aina ollut sellainen shoppailija, joka tietää mitä tahtoo, etsii sen ja ostaa pois. Vaan nyt on aivan täysin eri ääni
Princess timanttisormus 0,18ct 14Kkellossa!!

Kihlasormukseni on suhteellisen massiivinen - noin 0,6cm leveä hopeinen rinkula, jossa on kolme timanttia ja "raitoja" (eli siis syvennyksiä, mikä lie oikea termi sormuksesta puhuttaessa...). Ajatuksenani kultakauppaan astuessa, oli saada jotain tällaista kihlan kaveriksi.


Hopeiden sormuksen rinnalle siis ajatuksena valkokultainen timanttisormus, ja rivitimanteilla. Leikin hetken ajatuksella, että olisi koholla oleva yksi timantti, mutta ei se ole mun juttu. Mutta valkokulta rivitimanteilla - that's it! Vaan mitä käy kun korukaupassa proovaan sitä sormusta. Ei minkäänlaista tunnereaktiota. Se on vaan blaaaaaaaaa. Koska kihla on niin massiivinen, ei sellainen sormus, jota ajattelin näytä sen rinnalla yhtään miltään.

Niinpä katsottava hiukan muita malleja.

Ja muuten niitähän on nyt katsottu. Reilusti, eli runsaasti, eli jatkuvasti ja törkeän paljon.

Nyt on selvillä millainen se sormus pitää olla.

Valkokultainen?
Ei
Rivitimanteilla
Vähän
Hyvin mätsäävä kihlan kanssa?
Ei.

Kuinka innostunut olenkaan keltakultaisesta sormuksesta! Se näyttää mainiolta kihlan rinnalla - juuri siksi että ovat niin erilaiset! Ensirakkaus oli kelta-valkokultainen sormus, jossa dimangit menevät "laineina". Sormuksessa näyttäisi olevan kymmeniä timantteja, totuus oli 4. Puolison mielestä ei tarpeeksi hieno minulle (aivan, hänen mielestään. Tästä syystä rakastan tuota ihmistä). Itse en niin ajatellut että timanttien määrällä on väliä. Seuraava sormus lainehti timantteja keltakultaisessa rinkulassa. Aivan mahtava. Tyyli on siis nyt selvästi selvillä.

Vaan mikä se lopullinen valinta on siis? Vielä ei mitään ole ostettu. Mutta joka ikisessä liikkeessä, jossa olemme käyneet, on yksi tietty sormus pistänyt silmään ja saanut pienen "haaaaaa" elämyksen aikaan. Timantteja kymmenen. Eikä tarvitse valita mitä kultaa sormus olisi, sillä se pitää sisällään niin kelta-, valko- kuin punakultaa. Ja se on aivan mahtava. Budjettia ajatelleen ei niin mahtava, mutta ollaan häiden suunnittelun lomassa päätetty, että budjetti on ennemmin ohjenuora... Kun jotkun asiat vaan on niin super. Ja ei nyt ihan kaikkia pöytäkoristeita muutenkaan lasketa eurolleen....

Lupasin puolisolle, että lusitaan lomat, varataan kirkko ja sitten mennään sormus kauppaan. Mutta vakaa usko minulla on, että tämä sormus minulle lähtee sieltä mukaan:

Multicolore 0,15ct Diamanti Collection
Sormusten kuvat lainattu Kultajousen sivuilta

Vaan löytyi kultakauppareissulta jotain häihin, joka on jo ostettu huippuhalpaan 32€ hintaan. Nimittäin vihkiparin skumppalasit! Ajatuksena oli että kaiverretaan niihin vielä hääpäivä, mutta ovat niin koristeelliset, etten tiedä onko niin tarpeen. Mutta jos mun mies sanoo, että sydämin ja "timantein" koristellut lasit on tosi hienot ja älyttömän kivat, ei voi mennä kovin väärän! Ja muuten, ne on tosi hienot ja älyttömän kivat!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti